Konig

Konig producten kopen? Dat doe je hier bij de Konig specialist!

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • König Cmp-bluehs20 Bluetooth Design Headset
  Luister volledig draadloos naar je muziek met deze Bluetooth headset. Het award winnende ontwerp geeft deze headset zijn unieke uitstraling. De headset heeft een bereik van 10 meter en maakt het mogelijk om inkomende oproepen volledig handsfree te beantwoorden. De ingebouwde batterij heeft een stand..
  € 33,95
  Excl. BTW: € 28,06
 • König Cmp-headset1 Multimedia Mono Headset
  Multimedia headset met microfoon mono, ideaal voor internettelefonie. Voor zowel linker- als rechteroor.With microphone Ideal for internet phone Fits right and left ear ..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • König Cmp-headset100 Nekband Stereo Headset
  Deze headset is uitgerust met zachte oorkussens en de nekband ligt comfortabel in je nek. De oorhaken houden de headset op zijn plek. De microfoonarm is flexibel en reduceert achtergrondgeluiden.Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz Speaker impedantie: 32 Ohm Speaker sensitiviteit: 105 dB Aansluitingen..
  € 12,95
  Excl. BTW: € 10,70
 • König Cmp-headset110 Lichtgewicht Stereo Headset
  Deze lichtgewicht headset is uitgerust met zachte oorkussens die zeer comfortabel aanvoelen. De microfoonarm is flexibel en reduceert achtergrondgeluiden. Het volume kan aangepast worden met de in-line volumebediening...
  € 15,95
  Excl. BTW: € 13,18
 • König Cmp-headset120 Comfortabele Stereo Headset
  Deze headset is uitgerust met zachte, comfortabele oorkussens. De microfoon staat garant voor een kristalhelder geluid tijdens uw gesprekken. Het volume kan aangepast worden met de in-line volumebediening en de hoofdband is verstelbaar...
  € 15,95
  Excl. BTW: € 13,18
 • König Cmp-headset130 Gesloten Stereo Headset
  Deze gesloten headset is uitgerust met grote, comfortabele oorkussens. De microfoon staat garant voor een kristalhelder geluid tijdens uw gesprekken. Het volume kan aangepast worden met de in-line volumebediening en de hoofdband is verstelbaar...
  € 17,95
  Excl. BTW: € 14,83
 • König Cmp-headset140 Opvouwbare Stereo Headset
  Deze headset is uitgerust met zachte, comfortabele oorkussens en een verstelbare hoofdband. De microfoon staat garant voor een kraakhelder geluid tijdens uw gesprekken...
  € 15,95
  Excl. BTW: € 13,18
 • König Cmp-headset150 Stereo Headset Modern Design
  Deze headset is uitgerust met zachte, comfortabele oorkussens. De microfoon staat garant voor een kraakhelder geluid tijdens uw gesprekken. Het volume kan aangepast worden met de in-line volumebediening en de hoofdband is verstelbaar. ..
  € 23,95
  Excl. BTW: € 19,79
 • König Cmp-headset160 Stereo Headset Gesloten Design
  Deze headset is uitgerust met grote, zachte oorkussens en voorziet u van een kraakhelder geluid en een zware bas. De headset beschikt over een in-line volumeregelaar en de microfoon kan op mute gezet worden. De hoofdband is verstelbaar. ..
  € 26,95
  Excl. BTW: € 22,27
 • König Cmp-headset170 Stereo Headset met Usb & Basvibratiefunctie
  De USB gevoede headset is uitgerust met grote, comfortabele oorkussens. Deze staat garant voor een kraakhelder geluid en een zware bas. Het volume en de basvibratie kunnen aangepast worden, en het geluid kan op mute gezet worden met de in-line volumebediening. De comfortabele hoofdband is verstelbaa..
  € 29,95
  Excl. BTW: € 24,75
 • König Cmp-headset180 7.1 Surround Headset
  De 7. 1 surround headset is uitgerust met comfortabele, zachte oorkussens. Deze staat garant voor een kristalhelder geluid en een zware bas. Het volume en de basvibratie kunnen aangepast worden, en het geluid kan op mute gezet worden met de in-line volumeregelaar. De headset is USB gevoed en de hoof..
  € 28,95
  Excl. BTW: € 23,93
 • König Cmp-headset28 Headset met Rj9 Aansluiting
  Wie veel belt met een normale telefoon zal weten dat de hoorn regelmatig in de weg zit, want hij neemt altijd één hand in beslag of moet onhandig met de kaak op de schouder worden gedrukt met nekklachten als gevolg. KÖNIG heeft daarvoor een zeer betaalbare oplossing: een headset met telefoonaanslu..
  € 11,95
  Excl. BTW: € 9,88