Menu
Your Cart

Skullcandy

Merk: Skullcandy
De Crusher Wireless levert een bas die je kunt voelen, en die je met de slider op de linker oorschelp kan aanpassen aan verschillende niveaus. De duurzame, lichtgewicht headset heeft een geluidsisolerende afdichting en levert.....
€ 110,12
Excl. BTW:€ 110,12
Merk: Skullcandy Model: Skullcandy Cassette Zwart
Bluetooth: Ja Signaaloverdracht: Draadloos Noise cancelling: Draagwijze: On-ear Geïntegreerde microfoon: Ja De Skullcandy Cassette hoofdtelefoon is een stijlvolle blikvanger die je trakteert op een bijzonder prettig geluid. Het opvallend fraaie ontwerp bevat elementen van klassieke designs uit de j..
€ 37,39
Excl. BTW:€ 37,39
Merk: Skullcandy Model: Skullcandy Crusher Anc 2 Wireless Zwart
Beleef basgeluid als nooit tevoren met de Skullcandy Crusher ANC 2 Wireless. Deze hoofdtelefoon heeft aanpasbare bassensoren om te genieten van een diep basgeluid dat past bij de juiste toon van de muziek. Dit wordt versterkt in combinatie met Skullcandy Supreme Sound met de 40mm-drivers om een rijk..
€ 196,85
Excl. BTW:€ 196,85
Merk: Skullcandy Model: Skullcandy Crusher Evo Grijs
Bluetooth: Ja Signaaloverdracht: Bedraad en draadloos Noise cancelling: Draagwijze: Over-ear Geïntegreerde microfoon: Ja De Skullcandy Crusher Evo hoofdtelefoon levert een stevige portie luisterplezier. Met deze comfortable over-ear-hoofdtelefoon geniet je van een goede geluidsisolatie zodat je in ..
€ 141,85
Excl. BTW:€ 141,85
Merk: Skullcandy Model: Skullcandy Crusher Evo Zwart
Bluetooth: Ja Signaaloverdracht: Bedraad en draadloos Noise cancelling: Draagwijze: Over-ear Geïntegreerde microfoon: Ja De Skullcandy Crusher Evo hoofdtelefoon levert muziek op maat. Een Skullcandy-app stelt de audioweergave op basis van Audiodo-technologie af op jouw gehoor. Na een snelle, realti..
€ 146,25
Excl. BTW:€ 146,25
Merk: Skullcandy Model: Skullcandy Hesh Anc Zwart
Bluetooth: Ja Signaaloverdracht: Bedraad en draadloos Noise cancelling: Draagwijze: Over-ear Geïntegreerde microfoon: Ja De Skullcandy Hesh ANC is een volledig draadloze koptelefoon met actieve noise cancelling om het beste uit jouw muziek te halen. Met 1 druk op de knop, op de oorschelp, schakel j..
€ 91,89
Excl. BTW:€ 91,89
Merk: Skullcandy Model: Skullcandy Hesh Evo Zwart
Bluetooth: Ja Signaaloverdracht: Bedraad en draadloos Noise cancelling: Draagwijze: Over-ear Geïntegreerde microfoon: Ja De Skullcandy Hesh EVO is een draadloze koptelefoon met snellaadfunctie. De koptelefoon is opvouwbaar en weegt slechts 200 gram, dus je neemt hem eenvoudig overal mee naartoe. Me..
€ 78,05
Excl. BTW:€ 78,05
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7