Menu
Your Cart

Koptelefoon

Koptelefoon kopen
Optimaal genieten van je favoriete muziek of films doe je met een koptelefoon. Het geluid wordt dan op de beste manier doorgegeven; direct in je oren en zonder dat het geluid in de omgeving je stoort. Meestal heeft men een duidelijke voorkeur voor een bepaald soort koptelefoon of oordopjes, maar toch is er zoveel te krijgen dat het soms best lastig kiezen is.

Kijk daarom eens op je gemak rond bij de Koptelefoon Specialist. Wij hebben zo’n beetje alle modellen koptelefoons van Bluetooth koptelefoons tot topkwaliteit oordopjes en dat dan verkrijgbaar in alle merken, zoals Phillips, Sennheiser, Panasonic, Sony en Hama. We zetten tenslotte niet voor niets ‘Specialist’ achter onze naam!

Koptelefoon kiezen; welke is het beste voor jou?
Hoewel de technieken steeds beter worden en de verschillen daardoor kleiner, zijn veel mensen van mening dat koptelefoons een betere en natuurlijkere geluidskwaliteit leveren dan oordopjes en voor echte muziekliefhebbers is dat natuurlijk een belangrijk punt. Daarbij maakt het niet uit of je nou wilt genieten van een symfonie van Mozart of de laatste plaat van Adèle. Maar oordopjes hebben het grote voordeel dat ze klein en licht zijn. Dat is erg handig onderweg als je muziek wilt luisteren op je smartphone en je gaat natuurlijk ook niet zo snel een rondje hardlopen met een grote koptelefoon op je hoofd.

In veel gevallen zijn oordopjes dus praktischer dan een koptelefoon. Toch heeft een koptelefoon vaak weer handigheidjes die oordopjes niet hebben; zoals de mogelijkheid om via Bluetooth verbinding te maken. Om thuis via je computer, laptop, tablet of televisie muziek te luisteren of films te kijken is een draadloze koptelefoon ideaal; dat geeft je de mogelijkheid lekker onderuit op de bank te gaan hangen terwijl je ongestoord tv kijkt  of muziek luistert.

Vier soorten koptelefoons
Eigenlijk kun je alle soorten koptelefoons en oordopjes onderverdelen in 4 types; over-ear, on-ear,  in-ear en zogenaamde earbuds. Een over-ear koptelefoon en In-ear oordopjes sluiten beide je oren helemaal af, waardoor je weinig last hebt van het omgevingsgeluid. Maar het kan ook voorkomen dat dit niet wenselijk is; denk bijvoorbeeld aan als je in de trein zit en een omroep van de conducteur toch liever niet wilt missen. Dan zijn een on-ear koptelefoon of earbuds beter geschikt. Bedenk dus voordat je een koptelefoon of oordopjes aanschaft, eerst hoe je ze het meest zal gebruiken. Vervolgens kun je dan je keuze bepalen naar aanleiding van de 4 hierboven genoemde types; zo heb je snel bepaald wat de voor jou ideale koptelefoon is.

Je koptelefoon bestel je natuurlijk bij de Koptelefoon Specialist!
Kijk maar eens op je gemak rond op onze webshop en maak je keuze uit ons grote aanbod aan kwaliteitskoptelefoons, headsets en oordopjes. Bestellen is nu makkelijker dan ooit, je betaalt veilig met iDeal en hebt je koptelefoon binnen 3 dagen in huis. Bestellingen van boven de € 75,- bezorgen wij bovendien helemaal gratis! Natuurlijk heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Bij de Koptelefoon Specialist koop je dus dé perfecte koptelefoon of oordopjes, zonder kopzorgen! Twijfel je nog? Neem dan eens een kijkje bij de top 10 koptelefoons.